dimarts, 24 de gener del 2017

Got exòtic




Got exòtic

ingredients
gelea: 5 dl de suc de taronja i fruita fruita de la passió suc de llimona 1 cullerada 2 passió pes de la fruita (aproximadament 180 g), només la polpa ¼ de culleradeta d'agar-agar, dissolta en ½ cullerada d'aigua. crema: 150 grams de formatge cottage 3 cullerades de sucre en pols 1 1/2 dl de crema, batuda. kebabs de fruita: 4 cumquats 4 broquetes de fusta 1 cullerada de pistatxos sense sal.
4 porcions elaboració gelea: Bullir en una cassola, suc de taronja i fruita i suc de llimona fruita de la passió, i les fulles que queden reduïts a aproximadament 4 Mon. Deixa 3 1/2 dl en la paella i reservar la resta en un recipient cobert tan fresc. Afegir l'agar dissolt en el líquid a l'olla i remenar, portar a ebullició a foc lent, uns 2 minuts. Afegir la polpa de fruita de la passió i barrejar bé. Aboqui la gelea en gots i col·locar a la nevera. Refrigerar fins que la gelatina estigui ferma. crema: Afegir el formatge cottage i el sucre en pols en el suc de taronja i fruita de la passió de fruites reservat i barrejar bé. Amb una espàtula de goma, barrejar en una barreja de crema batuda que envolta a la reservada, distribuït en la gelea tasses, cobrir i refrigerar durant uns 30 minuts. kebabs de fruita: Feu clic en un kumquat en un pinxo de fusta. Difondre els pistatxos en copes i decorar cada vas amb un punxó amb un kumquat.
Got de recepta exòtica

dimecres, 11 de gener del 2017

 https://www.youtube.com/watch?v=ObL8b...

PASTIS MOUSSE DE NUTELLA

PASTIS MOUSSE DE NUTELLA
Seguint amb els pastissos que no necessiten forn i que són especials per fer a l'estiu, avui us porto un deliciós pastís mousse de Nutella! :). Amb la seva suau mousse i la seva cobertura de gelatina de Nutella no deixarà indiferent a cap fan d'aquesta riquíssima crema de cacau i avellanas..garantizado !! ;)
Per a la base:1 paquet de galetes maria 80 gr de mantega 2 cullerades soperes de cacau en pols Per a la mousse: 300 gr de formatge crema 100 gr de sucre 200 gr de Nutella 100 ml de llet 500 ml de nata per muntar 6 fulles de gelatina neutra Per a la cobertura 200 gr de Nutella 100 ml de llet
elaboració:Triturem les galetes fins que estiguin convertides en pols i les barregem amb la mantega fosa prèviament al microones i les dues cullerades soperes de cacau en pols. Quan aquest ben barrejat ho tirem al motlle on anem a preparar el pastís (en aquest cas un 26 cm), i el comprimim en el fons d'aquest fins que ens quedi una superfície ferma i compacta. Fiquem el motlle a la nevera perquè s'endureixi una poco.Ahora farem la mousse, per això posem les 6 fulles de gelatina neutra en un recipient amb aigua freda perquè s'empapin (5 minuts aproximadament) i en un pot tirem 200 grams de Nutella juntament amb 100 ml de llet. Remenem a foc mitjà fins que quedi una crema de xocolata uniforme. Després afegim la gelatina neutra, la remenem fins que s'integri del tot i apartem el cassó del foc perquè vagi refredant.
3 fulles de gelatina neutra Batem els 300 grams de formatge crema en un bol fins que hagi muntat una mica, i afegim poc a poc la crema de xocolata sense parar de batre en cap moment. Reservem aquesta crema i vam batre els 500 grams de nata en un altre bol fins que es munti, tirant-li a poc a poc 100 grams de sucre. Amb ajuda d'una espàtula afegim amb compte la nata al bol de la crema, i la barregem amb moviments envolvents i suaus fins que obtinguem una mousse homogènia. La tirem al motlle i la posem a la nevera unes 12 hores perquè qualli bé.
Finalment, farem la cobertura de gelatina de Nutella. Posem en aigua freda 3 fulles de gelatina neutra i deixem que s'empapin bé. Trobem a un cassó 200 grams de Nutella juntament amb 100 ml de llet i barregem fins obtenir una crema homogènia. Afegim la gelatina i remenem fins que s'integri del tot. Apartem del foc i deixem que vagi refredant una mica la barreja. Després la tirem a poc a poc per sobre d'una espàtula, perquè caigui amb menys força sobre el pastís i així evitar que es trenqui. Deixem reposar a la nevera 2 hores i ja estarà a punt per treure del motllo i gaudir! :)