dimarts, 24 de gener del 2017

Got exòtic




Got exòtic

ingredients
gelea: 5 dl de suc de taronja i fruita fruita de la passió suc de llimona 1 cullerada 2 passió pes de la fruita (aproximadament 180 g), només la polpa ¼ de culleradeta d'agar-agar, dissolta en ½ cullerada d'aigua. crema: 150 grams de formatge cottage 3 cullerades de sucre en pols 1 1/2 dl de crema, batuda. kebabs de fruita: 4 cumquats 4 broquetes de fusta 1 cullerada de pistatxos sense sal.
4 porcions elaboració gelea: Bullir en una cassola, suc de taronja i fruita i suc de llimona fruita de la passió, i les fulles que queden reduïts a aproximadament 4 Mon. Deixa 3 1/2 dl en la paella i reservar la resta en un recipient cobert tan fresc. Afegir l'agar dissolt en el líquid a l'olla i remenar, portar a ebullició a foc lent, uns 2 minuts. Afegir la polpa de fruita de la passió i barrejar bé. Aboqui la gelea en gots i col·locar a la nevera. Refrigerar fins que la gelatina estigui ferma. crema: Afegir el formatge cottage i el sucre en pols en el suc de taronja i fruita de la passió de fruites reservat i barrejar bé. Amb una espàtula de goma, barrejar en una barreja de crema batuda que envolta a la reservada, distribuït en la gelea tasses, cobrir i refrigerar durant uns 30 minuts. kebabs de fruita: Feu clic en un kumquat en un pinxo de fusta. Difondre els pistatxos en copes i decorar cada vas amb un punxó amb un kumquat.
Got de recepta exòtica

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada