Got exòtic
ingredients
gelea:
5 dl de suc de taronja i fruita fruita de la passió
suc de llimona 1 cullerada
2 passió pes de la fruita (aproximadament 180 g), només la polpa
¼ de culleradeta d'agar-agar, dissolta en ½ cullerada d'aigua.
crema:
150 grams de formatge cottage
3 cullerades de sucre en pols
1 1/2 dl de crema, batuda.
kebabs de fruita:
4 cumquats
4 broquetes de fusta
1 cullerada de pistatxos sense sal.
4 porcions elaboració gelea: Bullir en una cassola, suc de taronja i fruita i suc de llimona fruita de la passió, i les fulles que queden reduïts a aproximadament 4 Mon. Deixa 3 1/2 dl en la paella i reservar la resta en un recipient cobert tan fresc. Afegir l'agar dissolt en el líquid a l'olla i remenar, portar a ebullició a foc lent, uns 2 minuts. Afegir la polpa de fruita de la passió i barrejar bé. Aboqui la gelea en gots i col·locar a la nevera. Refrigerar fins que la gelatina estigui ferma. crema: Afegir el formatge cottage i el sucre en pols en el suc de taronja i fruita de la passió de fruites reservat i barrejar bé. Amb una espàtula de goma, barrejar en una barreja de crema batuda que envolta a la reservada, distribuït en la gelea tasses, cobrir i refrigerar durant uns 30 minuts. kebabs de fruita: Feu clic en un kumquat en un pinxo de fusta. Difondre els pistatxos en copes i decorar cada vas amb un punxó amb un kumquat.
4 porcions elaboració gelea: Bullir en una cassola, suc de taronja i fruita i suc de llimona fruita de la passió, i les fulles que queden reduïts a aproximadament 4 Mon. Deixa 3 1/2 dl en la paella i reservar la resta en un recipient cobert tan fresc. Afegir l'agar dissolt en el líquid a l'olla i remenar, portar a ebullició a foc lent, uns 2 minuts. Afegir la polpa de fruita de la passió i barrejar bé. Aboqui la gelea en gots i col·locar a la nevera. Refrigerar fins que la gelatina estigui ferma. crema: Afegir el formatge cottage i el sucre en pols en el suc de taronja i fruita de la passió de fruites reservat i barrejar bé. Amb una espàtula de goma, barrejar en una barreja de crema batuda que envolta a la reservada, distribuït en la gelea tasses, cobrir i refrigerar durant uns 30 minuts. kebabs de fruita: Feu clic en un kumquat en un pinxo de fusta. Difondre els pistatxos en copes i decorar cada vas amb un punxó amb un kumquat.
Got de recepta exòtica
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada