PASTIS MOUSSE DE NUTELLAPer a la base:1 paquet de galetes maria 80 gr de mantega 2 cullerades soperes de cacau en pols Per a la mousse: 300 gr de formatge crema 100 gr de sucre 200 gr de Nutella 100 ml de llet 500 ml de nata per muntar 6 fulles de gelatina neutra Per a la cobertura 200 gr de Nutella 100 ml de llet
Seguint amb els pastissos que no necessiten forn i que són especials per fer a l'estiu, avui us porto un deliciós pastís mousse de Nutella! :). Amb la seva suau mousse i la seva cobertura de gelatina de Nutella no deixarà indiferent a cap fan d'aquesta riquíssima crema de cacau i avellanas..garantizado !! ;)elaboració:Triturem les galetes fins que estiguin convertides en pols i les barregem amb la mantega fosa prèviament al microones i les dues cullerades soperes de cacau en pols. Quan aquest ben barrejat ho tirem al motlle on anem a preparar el pastís (en aquest cas un 26 cm), i el comprimim en el fons d'aquest fins que ens quedi una superfície ferma i compacta. Fiquem el motlle a la nevera perquè s'endureixi una poco.Ahora farem la mousse, per això posem les 6 fulles de gelatina neutra en un recipient amb aigua freda perquè s'empapin (5 minuts aproximadament) i en un pot tirem 200 grams de Nutella juntament amb 100 ml de llet. Remenem a foc mitjà fins que quedi una crema de xocolata uniforme. Després afegim la gelatina neutra, la remenem fins que s'integri del tot i apartem el cassó del foc perquè vagi refredant.3 fulles de gelatina neutra Batem els 300 grams de formatge crema en un bol fins que hagi muntat una mica, i afegim poc a poc la crema de xocolata sense parar de batre en cap moment. Reservem aquesta crema i vam batre els 500 grams de nata en un altre bol fins que es munti, tirant-li a poc a poc 100 grams de sucre. Amb ajuda d'una espàtula afegim amb compte la nata al bol de la crema, i la barregem amb moviments envolvents i suaus fins que obtinguem una mousse homogènia. La tirem al motlle i la posem a la nevera unes 12 hores perquè qualli bé.Finalment, farem la cobertura de gelatina de Nutella. Posem en aigua freda 3 fulles de gelatina neutra i deixem que s'empapin bé. Trobem a un cassó 200 grams de Nutella juntament amb 100 ml de llet i barregem fins obtenir una crema homogènia. Afegim la gelatina i remenem fins que s'integri del tot. Apartem del foc i deixem que vagi refredant una mica la barreja. Després la tirem a poc a poc per sobre d'una espàtula, perquè caigui amb menys força sobre el pastís i així evitar que es trenqui. Deixem reposar a la nevera 2 hores i ja estarà a punt per treure del motllo i gaudir! :)
Etiquetes
Got exòtic
(1)
PASTIS MOUSSE DE NUTELLA
(1)
all i pebre de conill
(1)
allioli
(1)
botifarra de bolets i allioli de codony
(1)
coca de call d'àngel
(1)
coca de llardons
(1)
empedrat
(1)
espinacs a la catalana
(1)
garrons de porc al forn
(1)
guisat de pop i patates
(1)
lasanya de carn
(1)
pa amb vi i sucre
(1)
panacota
(1)
panga amb esparrecs
(1)
pastis de llimona
(1)
pastis de poma
(1)
presentació
(1)
púding
(1)
sopa d'all
(1)
dimecres, 11 de gener del 2017
PASTIS MOUSSE DE NUTELLA
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada