cALAMARS A LA ROMANA
INGREDIENTS
- 5 calamars1 ou150 g de farinasalun sobre de llevat químic150 g d'aigua mineraloli d'oliva verge extrasafràllimonaalfàbrega mosquit
PREPARACIÓ
1.- En un bol fem la pasta per arrebossar.
2.- Batem un ou amb aigua, sal, llevat, farina i safrà.
3.- Hi afegim un raig d'oli i una mica de ratlladura de llimona.
4.- Netegem bé els calamars per les dues bandes.
5.- Els tallem a rodelles i en reservem les potes i les aletes per fer el "catxuflino" d'arròs.
6.- Ho deixem marinant amb una mica de suc de llimona.
7.- Escalfem oli per fregir.
8.- Eixuguem bé els calamars, els passem per una mica de farina i els submergim a la massa d'arrebossat. Abans, però, els passem per farina, i ens assegurem que l'arrebossat quedi ben enganxat.
9.- Fregim els calamars per tandes. Un cop estiguin ben rossos, els reservem en paper de cuina i els servim amb una mica de llimona i alfàbrega mosquit.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada