dimarts, 15 de novembre del 2016

panacota


Panacota


INGREDIENTS:


  •  1 1/3 tasses de crema de llet de vaca
  • 1/2 tassa de llet
    1/2 tassa de sucre
    100 grams de xocolata fosc
    1/2 cullereta d'essència de vainilla
    2 culleretes de grenetina natural
    1/4 tassa d'aigua



ESTRIS:
motlles individuals estufa olla profunda cullera refrigerador


PREPARACIÓ:  Buidar la gelatina en l'aigua en forma de pluja i deixar que s'hidrati. Posar la crema, la llet i el sucre en una olla a foc mitjà, moure constantment fins que comença a bullir, afegir la xocolata i treure del foc, afegir la vainilla remenar fins que la xocolata es fongui completament. Afegir la gelatina i remenar. Colar la barreja sobre els motlles individuals, cobrir amb plàstic i refrigerar tota la nit. Desemmotlleu i servir amb gerds i cocoa en pols.

1 comentari:

  1. Carinyete! Fa molt bona pinta però siusplau, no tradueixis directament... Queda més bonic si hi dediques cinc minuts a llegir la recepta, quedarà millor! Espero tastar-ho molt aviat!

    ResponElimina