Panacota
INGREDIENTS:
- 1 1/3 tasses de crema de llet de vaca
1/2 tassa de llet 1/2 tassa de sucre 100 grams de xocolata fosc 1/2 cullereta d'essència de vainilla 2 culleretes de grenetina natural 1/4 tassa d'aigua
ESTRIS:
motlles individuals
estufa
olla profunda
cullera
refrigerador
PREPARACIÓ:
Buidar la gelatina en l'aigua en forma de pluja i deixar que s'hidrati.
Posar la crema, la llet i el sucre en una olla a foc mitjà, moure constantment fins que comença a bullir, afegir la xocolata i treure del foc, afegir la vainilla remenar fins que la xocolata es fongui completament.
Afegir la gelatina i remenar.
Colar la barreja sobre els motlles individuals, cobrir amb plàstic i refrigerar tota la nit.
Desemmotlleu i servir amb gerds i cocoa en pols.
Carinyete! Fa molt bona pinta però siusplau, no tradueixis directament... Queda més bonic si hi dediques cinc minuts a llegir la recepta, quedarà millor! Espero tastar-ho molt aviat!
ResponElimina