- Panga amb esparrecs al forn
Peix de manera saludable i molt ric.
ingredients:
4 racions
6 patates
1 manat espàrrecs
5 filets de panga
passos:
40 minuts
Polvoritzar amb oli safata de forn tapada amb alumini
Tallar patates en meitats
Amanir patates amb oli d'oliva, suc de llimona, all en pols, sal i pebre i farigola
Escalfar patates mentre fem la salsa 200 ° amunt i avall
Per a la salsa: en un bloc barrejar 2 cullerades de llimona, 2 cullerades de mel, 2 cullerades de gingebre en pols, 2 grans d'all, 1 cullerada de farigola. barrejar
Amanir peix amb sal i pebre i banyar amb la salsa per les dues cares.
Espàrrecs: oli d'oliva, llimona, all, sal i pebre, farigola.
Retirar patates del forn i ficar el peix i els espàrrecs a la mateixa safata
200 ° durant 10-15min
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada